Tietoturvavaatimus

Selain on alttiina haittasivustojen hyökkäyksille. Tällaiset verkkosivustot etsivät selaimesta tietoturva-aukkoja ja käyttävät niitä hyväkseen. Sivustot lataavat haittaohjelmia tietokoneeseesi luvattasi tai tietämättäsi. Tätä kutsutaan myös nimellä drive-by-lataus. Norton 360 Online suojaa selaimesi haittasivustojen suorittamilta drive-by-latauksilta.

Norton 360 Online estää ennakoivasti uudet tai tuntemattomat haittaohjelmat, ennen kuin ne voivat hyökätä tietokoneeseen. Suojaamalla verkkoselaimesi Norton 360 Online suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estää hyökkääjiä ottamasta tietokonettasi etähallintaan.

Ota selaimen suojaus käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu. Voit halutessasi poistaa selaimen suojauksen tilapäisesti käytöstä ja määrittää, kuinka kauan se on poissa käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Symantec suosittelee, että selaimen suojaus on käytössä koko ajan, jotta selaimesi on suojassa haitallisten sivustojen hyökkäyksiltä.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaimen suojauksen poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460705_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011