Tietoturvavaatimus

Sähköpostin virustarkistus suojaa sähköpostin liitetiedostojen mukana lähetetyiltä tai vastaanotetuilta uhilta. Tarkistuttamalla saapuvat sähköpostiviestit suojaat tietokoneesi muiden lähettämiltä viruksilta. Tarkistuttamalla lähtevät sähköpostiviestit vältät virusten ja matojen lähettämisen vahingossa muille. Norton 360 Online suojaa tietokoneen kaikilta uhilta, jotka saattavat piillä vastaanotettujen tai lähetettyjen sähköpostiviestien liitetiedostoissa.

Ota sähköpostin suojaus käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu. Voit halutessasi poistaa sähköpostin suojauksen tilapäisesti käytöstä ja määrittää, kuinka kauan se on poissa käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti. Symantec suosittelee, että sähköpostin suojaus on käytössä koko ajan.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460702_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011