Tietoturvavaatimus

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma suojaa tietokoneen tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Tietoturvariskit, kuten vakoilu- ja mainosohjelmat, voivat heikentää henkilötietojen suojausta ja tietosuojaa. Vakoilu- ja mainosohjelmat liittyvät läheisesti toisiinsa. Vaikka kummatkin keräävät tietoja, niiden keräämien tietojen tyypit saattavat poiketa toisistaan.

Ota vakoiluohjelmien torjunta käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu. Voit halutessasi poistaa vakoiluohjelmien torjunnan tilapäisesti käytöstä ja määrittää, kuinka kauan se on poissa käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti. Symantec suosittelee, että vakoiluohjelmien torjunta on käytössä koko ajan.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460699_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011