Tietoturvavaatimus

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan etsimällä ennakoivasti tuntemattomia tietoturvariskejä tietokoneesta. SONAR havaitsee uudet uhat sovellusten käyttäytymisen perusteella. SONAR havaitsee uhat nopeammin kuin perinteiset allekirjoitukseen perustuvat tietoturvauhkien havaitsemistekniikat ja suojaa tietokonetta haittakoodin varalta jopa ennen kuin virusmäärityksiä on saatavana LiveUpdate-päivityksen välityksellä.

SONAR estää ja poistaa automaattisesti korkean riskitason uhat. Norton 360 Online ilmoittaa käyttäjälle, kun korkean riskitason uhkia havaitaan ja poistetaan.

Ota SONAR-suojaus käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu. Voit halutessasi poistaa SONAR-suojauksen tilapäisesti käytöstä ja määrittää, kuinka kauan se on poissa käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti. Symantec suosittelee, että SONAR-suojaus on käytössä koko ajan.

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Tietoja SONAR-suojauksesta

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460689_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011