Varmuuskopiosarjojen hallitseminen - Optisen aseman asentaminen

Jos haluat ottaa tärkeistä tiedoista varmuuskopiot CD- tai DVD-asemalle, sinun on määritettävä tietokoneen optinen asema varmuuskopiointia varten. Optisen varmuuskopiointiaseman avulla voit lukea tietoja optiselta asemalta tai kirjoittaa siihen tietoja.

Kun CD- tai DVD-asema valitaan varmuuskopiointisijainniksi ensimmäistä kertaa, Norton 360 Online kehottaa määrittämään tietokoneen optisen aseman varmuuskopiointia varten. Norton 360 Online antaa asentaa optisen aseman.

Kun optinen varmuuskopiointiasema asennetaan, levyt on asetettava asemaan ja poistettava sieltä pyydettäessä.

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja varmuuskopioiden sijainneista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460471_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011