Norton Mobile Utilities -sovelluksen ominaisuudet ja järjestelmävaatimukset

Norton Mobile Utilities -sovelluksen avulla voit optimoida Android-laitteen suorituskyvyn.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Voit hallita laitteeseen asennettuja sovelluksia: keskeyttää sovelluksen suorittamisen, poistaa sovelluksia ja varmuuskopioida sovelluksia SD-kortille.

• Voit tarkastella tietoja yksittäisistä sovelluksista, kuten akun käyttö, suorittimen kuormitus, järjestelmäaika, käyttäjäkohtainen aika, muistin käyttö ja käyttöoikeudet.

• Sovelluksen avulla voit seurata puhelimen, tekstiviestien ja tiedonsiirron käyttötietoja. Sovellus varoittaa, jos olet ylittämässä asetetun rajan.

• Sovellus tarjoaa reaaliaikaiset graafiset osoittimet akun, suorittimen, muistin ja verkon tilasta.

• Voit tarkastella järjestelmätietoja, kuten Android-versiota, laitteistotietoja ja verkkoyhteyksiä.

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmät :

• Android OS 2.1 tai uudempi

Tuotetuki

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62381450_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android 2.x, Android 3.x
Muokattu viimeksi: 24/08/2011