Kohteen lähettäminen manuaalisesti Symantecille

Kun virus tai muu uhka havaitaan, se lähetetään automaattisesti Symantec Security Response -sivustolle analysoitavaksi. Jos olet poistanut riskien automaattisen lähettämisen käytöstä, voit lähettää ne manuaalisesti tietoturvahistorian karanteenista. Kohteen lähettämistä varten pitää olla Internet-yhteys.

Kun lähetät tiedostoja Symantecille automaattisesti tai manuaalisesti, autat Symantec-tuotteesi toiminnan parantamisessa. Voit esimerkiksi lähettää kohteen, jota ei havaittu tarkistuksessa, mutta jonka uskot olevan tietoturvariskin. Symantec Security Response analysoi tiedoston. Jos se havaitaan riskiksi, se lisätään seuraavaan määritelmäpäivitykseen.

Lähetyksiin ei koskaan liitetä tietoja, joiden perusteella henkilö on mahdollista tunnistaa.

Joissakin tapauksissa Symantec Security Responsen on tarpeen estää tietyntyyppiset tai -kokoiset lähetykset. Nämä kohteet näkyvät tietoturvahistorian kohdassa Ei lähetetty.

Kohteen lähettäminen Symantecille manuaalisesti

1. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -näkymässä kohde, jonka haluat lähettää Symantecille.

2. Valitse Tiedot -ikkunasta Palautus ja asetukset.

3. Valitse Uhka havaittu -ikkunasta Lähetä Symantecille.

4. Napsauta näyttöön tulevasta valintaikkunasta Kyllä.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta