Kohteen poistaminen karanteenista

Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman poistamaan tietoturvariskit tietokoneelta. Voit poistaa tietoturvariskin ja siirtää sen tietoturvahistorian karanteeniin Palauta -toiminnolla. Eräät ohjelmat saattavat vaatia toimiakseen karanteenin asetetun kohteen, joka sisältää tietoturvariskin. Voit tässä tapauksessa palauttaa tietoturvariskin ja saada toimimaan uudelleen ohjelman, joka käyttää riskiohjelmaa.

Palauta -toiminto on käytettävissä ainoastaan silloin, kun turvallisuusriski on asetettu karanteeniin manuaalisesti.

Kohteen poistaminen karanteenista

1. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -näkymässä kohde, jonka haluat poistaa.

2. Valitse Palauta ja asetukset.

3. Valitse Uhka havaittu -ikkunasta Palauta.

Toiminto on käytettävissä silloin, kun turvallisuusriski on asetettu karanteeniin manuaalisesti.

4. IValitse Karanteenista palautus -ikkunasta Kyllä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6200383_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011