Kohteen palauttaminen karanteenista

Jotkin ohjelmat tarvitsevat toimiakseen muita ohjelmia, jotka luokitellaan tietoturvariskeiksi. Saattaa olla, että ohjelma ei toimi, jos tietty suojaustiedosto poistetaan. Kaikista poistetuista tietoturvariskeistä tehdään automaattisesti varmuuskopio Tietoturvahistorian Karanteeniin. Näin voit palauttaa riskin Norton 360 Online -ohjelman avulla ja saada uudelleen toimimaan ohjelman, joka käyttää tietoturvariskiohjelmaa.

Esimerkiksi lataamasi jaettava ohjelma tai ilmaisohjelma saattaa pitää hintansa matalana käyttämällä mainosohjelmaa. Tässä tapauksessa voit pitää tietoturvariskiohjelman tietokoneellasi tai palauttaa sen, jos vakoiluohjelmien torjuntatoiminto on poistanut sen.

Jotkin karanteeniin asetetut kohteet on puhdistettu Norton 360 Online -ohjelman tekemän uudelleentarkistuksen jälkeen. Voit palauttaa myös sellaiset kohteet.

Jos palautat kohteen muuhun kuin alkuperäiseen hakemistoon, se ei ehkä toimi kunnolla. Tästä syystä on suositeltavaa asentaa ohjelma uudelleen.

Kohteen palauttaminen karanteenista

1. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -näkymässä kohde, jonka haluat palauttaa.

2. Valitse Tiedot -ikkunasta Palautus ja asetukset.

3. Valitse Uhka havaittu -ikkunasta Palauta ja ohita tämä tiedosto.

Toiminto palauttaa valitun karanteeniin asetetun tiedoston korjaamattomana sen alkuperäiseen sijaintiin. Tiedosto ohitetaan jatkossa suoritetuissa tarkistuksissa.

4. IValitse Karanteenista palautus -ikkunasta Kyllä.

Jos kyseessä on jokin muu kuin virusuhka, voit ottaa tästä ikkunasta käyttöön asetuksen, joka ohittaa kohteen tulevissa tarkistuksissa. Norton 360 Online sivuuttaa ohitettavat tietoturvariskit tulevissa tarkistuksissa.

5. Valitse Selaa kansioita -ikkunassa kansio tai asema, jonne haluat palauttaa tiedoston, ja valitse sitten OK.

6. Valitse Sulje.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6200368_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011