Kohteen lisääminen karanteeniin

Tietoturvahistorian karanteeni on tietokoneellasi oleva turvasijainti. Sinne voidaan eristää kohteita siksi aikaa, kun päätät, mitä haluat tehdä kullekin kohteelle.

Karanteeni -näkymä Tietoturvahistoria -ikkunassa näyttää luettelon karanteeniin asetetuista kohteista. Voit tarkastella kunkin karanteeniin asetetun kohteen nimeä ja riskin tilaa.

Voit lisätä kohteita manuaalisesti tietoturvahistoriassa olevaan karanteeniin. Voit käyttää Lisää karanteeniin -valintaa Karanteeni -näkymässä Tietoturvahistoria -ikkunassa asettaaksesi karanteeniin kohteet, joiden epäilet saaneen tartunnan. Tämä ei vaikuta karanteeniin jo aiemmin asetettuihin kohteisiin.

Et voi lisätä turvalliseksi luokiteltua tiedostoa karanteeniin.

Kohteen lisääminen karanteeniin

1. Napsauta Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -näkymässä Lisää karanteeniin.

2. Kirjoita Manuaalinen karanteeni -valintaikkunan Kuvaus -ruutuun lyhyt nimi kohteelle, jonka haluat lisätä.

Tämä teksti tulee näkyviin karanteenissa, joten kannattaa käyttää helposti tunnistettavaa kuvausta.

3. Valitse Selaa.

4. Selaa Valitse karanteeniin asetettava tiedosto -valintaikkunassa kohteeseen, jonka haluat lisätä, valitse se ja napsauta sitten Avaa.

5. Valitse Lisää.

6. Valitse Sulje.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6200348_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/03/2011