Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Tietoturvahistorian karanteeni tarjoaa tietokoneessasi turvallisen sijainnin, johon kohteita voi eristää siksi aikaa, kun päätät miten haluat niitä käsitellä. Karanteeniin asetetut kohteet on eristetty muista tietokoneen osista, jotta ne eivät voi levittää tartuntaa tai aiheuttaa uutta tartuntaa tietokoneessa. Joissain tapauksissa voidaan löytää kohde, jonka epäillään saaneen tartunnan, vaikka sitä ei tunnistettu riskiksi Norton 360 Online -tarkistuksissa. Tällaiset kohteet voidaan asettaa manuaalisesti karanteeniin.

Virusta ei voida levittää siten, että kohde avataan vahingossa, mutta karanteeniin asetetut kohteet voidaan silti tarkistaa ja lähettää Symantecille.

Tietoturvahistorian Karanteenissa on seuraavanlaisia kohderyhmiä:

Tietoturvariskit

Näihin kuuluvat kohteet, kuten vakoilu- ja mainosohjelmat, jotka ovat yleensä pieniä riskejä ja jonkin toisen ohjelman kunnolliselle toiminnalle välttämättömiä.

Tällaiset kohteet voidaan palauttaa tarvittaessa.

Tietoturvauhat

Sisältää virukset ja muut korkean riskin kohteet.

Kun kohde on asetettu karanteeniin, on olemassa useita vaihtoehtoja. Kaikki karanteeniin asetetulle kohteelle tehtävät toimenpiteet pitää suorittaa tietoturvahistorian karanteenissa.

Toiminnan suorittaminen karanteeniin asetetulle kohteelle

1. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -näkymässä kohde, jolle haluat suorittaa toimenpiteen.

2. Valitse Tiedot -ikkunasta Palautus ja asetukset.

Voit katsoa lisätietoja kohteesta Lisätietoja -linkin kautta ennen kuin päätät, mitä kohteen suhteen tehdään. Linkki avaa File Insight -ikkunan, jossa on lisätietoja riskistä.

3. Valitse Uhka havaittu -ikkunasta suoritettava toimenpide. Niitä ovat esimerkiksi:

Palauta

Palauttaa karanteeniin asetetun turvallisuusriskin sen alkuperäiseen sijaintiin tietokoneella

Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan tunnistettujen virusuhkien kohdalla.

Palauta ja ohita tämä tiedosto

Palauttaa valitun karanteeniin asetetun tiedoston korjaamattomana sen alkuperäiseen sijaintiin. Tiedosto ohitetaan jatkotarkistuksissa.

Tämä asetus on käytettävissä silloin, kun virus- tai muu uhka on tunnistettu.

Poista historiasta

Poistaa valitun kohteen tietoturvahistorian lokitiedostosta.

Lähetä Symantecille

Lähettää valitun kohteen Symantecille tietoturvariskin arviointia varten

Joissakin tapauksissa, Norton 360 Online -ohjelma ei välttämättä määritä kohdetta tietoturvauhaksi, vaikka saatat epäillä, että kohde on saanut tartunnan. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää tätä valintaa kohteen lähettämiseen analysoitavaksi Symantecille.

Voit myös siirtyä ikkunaan Asetukset -linkistä, joka löytyy File Insight -ikkunasta joidenkin riskien kohdalla.

4. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteen lisääminen karanteeniin

Kohteen palauttaminen karanteenista

Kohteen lähettäminen manuaalisesti Symantecille

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6200305_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011