Nortonin päivittäminen LiveUpdaten avulla Mac-tietokoneella

Norton lataa säännöllisesti Nortonin palvelimilta uusimmat automaattiset määritys- ja ohjelmapäivitykset oletusarvoisesti, jotta tietokone suojataan uusilta uhilta. Jos olet ollut offline-tilassa tai poistanut automaattisen LiveUpdaten käytöstä, voit suorittaa LiveUpdaten koska tahansa.

Jotkin päivitykset saattavat edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistämistä asentamisen jälkeen.

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta LiveUpdate.

3. Valitse Näytä yhteenveto nähdäksesi Mac-tietokoneelle ladatut ja asennetut päivitykset.

LiveUpdate-päivityksen suorittaminen Oma Norton -ikkunasta

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Laitesuojaus -kohdan alta LIVEUPDATE.

3. Valitse Näytä yhteenveto nähdäksesi Mac-tietokoneelle ladatut ja asennetut päivitykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v61412224
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 06/01/2021