Identity Safen asetusten määrittäminen

Voit käyttää useita Identity Safe -toimintoja henkilökohtaisten tietojen hallintaan. Kirjautumisteidot, kortit ja muistiinpanot helpottavat tietojen turvallista säilytystä ja käyttöä.

Identity Safe -asetusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Määritä Identity Safe -kohdassa toiminto, jota haluat käyttää, ja napsauta Määritä. Vaihtoehdot ovat:

Identity Safen asetukset

Voit määrittää Identity Safen varaston.

Selausasetukset

Voit määrittää, miten haluat Identity Safen keräävän, tallentavan ja näyttävän vierailemiesi verkkosivujen kirjautumistietoja.

Voit määrittää Identity Safen näyttämään kortit, jotka olet luonut kaavakkeita sisältäville verkkosivustoille. Lisäksi voit määrittää automaattisen täyttötoiminnon asetukset tietoturvauhkia sisältäviä sivustoja varten.

Lisäksi voit:

• Määrittää alueen korttitiedoillesi.

• Määrittää, miten haluat Norton Identity Safen käyttävän automaattista täyttötoimintoa.

• Määrittää asetukset, joiden mukaan Identity Safe ilmoittaa ulkoisen aseman liittämisestä järjestelmään.

• Määrittää Identity Safen varoitusasetukset, jotka koskevat ulkoisten asemien turvallista poistoa.

• Poista selaimen salasanan hallintatoiminto käytöstä

Salasana ja suojaus

Voit muuttaa salasana-asetuksia ja Identity Safen salasanan suojaustasoa.

Identity Safen salasana tulee vaihtaa usein, jotta kukaan ei pysty väärinkäyttämään Identity Safe -tietojasi.

Muokkaa kortteja

Voit hallita yhdessä paikassa henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeä, syntymäaikaa, sähköpostiosoitetta tai luottokorttitietoja.

Tallentamiesi tietojen avulla voit täydentää lomakkeita automaattisesti. Tämän toiminnon avulla voit antaa arkaluontoista tietoa ollessasi online-tilassa. Tällä tavoin Identity Safe suojaa sinua näppäilyntallennusohjelmilta, jotka varastavat identiteettisi ja väärinkäyttävät sitä.

Kirjautumisten muokkaaminen

Antaa hallita eri kirjautumistietoja.

Kirjautumiset sisältävät tietoja, kuten sähköpostin kirjautumistunnisteita ja Internetin pankkipalveluiden tunnistetietoja.

Kun tallennat kaikki kirjautumistietosi Identity Safeen, voit tehdä seuraavia toimenpiteitä:

• Seuraa kirjautumisia helposti

• Avaa nopeasti verkkosivut, joille kirjaudut

• Tarkastele verkkosivun salasanaa tai päivitä se

• Käytä kansioita kirjautumisten järjestämiseen

• Muuta kirjautumisasetuksia

Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit tallentaa ja hallita arkaluonteisia tietoja.

Voit tallentaa henkilötunnuksen sekä ajokortin, vakuutussopimuksen ja passin numerot. Voit tallentaa myös yksityisiä tilejä, lukkoyhdistelmiä, asiakirjoja, muistiinpanoja, lentobonusnumerosi, pankkitilisi numeron, tietoturvakysymyksiä sekä laki- ja taloustietoja.

Vie tiedot

Identity Safe -tiedot voi varmuuskopioida .DAT- tai .CSV-tiedostomuodoissa.

Kaikki Identity Safen tiedot tulee varmuuskopioida tietyin väliajoin.

Tuo tiedot

Voit tuoda Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta profiilista tai aiemman Norton 360 Online -version siirrettävästä profiilista.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Identity Safe -tietoja:

• Yhdistä tuodut tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena.

• Korvaa tuoduilla tiedoilla olemassaolevat Identity Safe -tiedot siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Poista tiedot

Voit poistaa Identity Safe -varaston pysyvästi.

Tietoja Identity Safesta

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6059559_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011