Tietoja Identity Safesta

Identity Safe auttaa hallitsemaan henkilökohtaisia tietojasi ja antaa lisäsuojan, kun suoritat verkkomaksuja.

Seuraavat Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan arkaluontoisille tiedoille:

Kirjautumisten muokkaaminen

Tallentaa kirjautumistietoja, kuten verkkopankin kirjautumistunnukset, sähköpostitunnukset ja salasanat.

Muokkaa kortteja

Tallentaa henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteet, syntymäajan ja luottokorttitiedot.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Tallentaa tietoja, kuten passin tiedot ja sosiaaliturvatunnukset.

Identity Safe ei ole pelkästään arkaluontoisten tietojen tallennuspaikka. Se tarjoaa myös seuraavat ominaisuudet:

• Suojaa henkilötietovarkaudelta, kun suoritat verkkomaksuja.

Suojaus tietojen kalastelulta auttaa suojautumaan haitallisilta internetsivuilta, kun suoritat verkkomaksuja.

• Hallitsee korttitietoja, kun sinulla on useita luottokortteja.

• Suojaa tietokoneelle tallentamasi tiedot.

Tallentamalla tiedot paikalliseen varastoon estät tietokoneella olevien arkaluontoisten Identity Safe -tietojen luvattoman käytön. Jokaiselle tietokoneella olevalle Windows-käyttäjätilille on oma paikallinen varasto.

Norton 360 Online lisää Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimeen. Norton-työkalurivi koostuu seuraavista osista:

• Norton -valikko

• Safe Web -ilmaisin

• Identity Safe -valikko

Kun Identity Safessa on kortteja tai kirjautumisia, Identity Safe -valikossa näkyy luettelo korteista ja kirjautumistiedoista.

Norton 360 Online tukee Google Chrome versiota 10.0 tai uudempaa versiota.

Jos poistat Identity Safen käytöstä, et voi käyttää kirjautumisia ja Identity Safen toimintoja Norton-työkaluriviltä.

Norton 360 Online antaa tarkastella ja käyttää eräitä Indetify Safen omainaisuuksia jopa tuotteen vanhenemisen jälkeen. Tällä tavoin kirjautumistietoja voi vielä katsella Norton 360 Online -ohjelman lakattua toimimasta. Ei kuitenkaan ole turvallista selata verkkoa sen jälkeen, kun Norton 360 Online on lakannut toimimasta, sillä tietokone on tällöin haavoittuvainen verkkovarkauksille ja tietojenkalasteluhyökkäyksille.

Kun tuote vanhentuu, Identity Safen ominaisuuksia ei voi enää käyttää Asetukset -ikkunan Identiteetin suojaus -kohdasta. Voit katsoa ja käyttää näitä toimintoja käyttämällä joko Identity Safe -valikkoa tai Norton -valikkoa, joka on käytettävissä Norton-työkalurivillä.

Tuotteen vanhenemisen jälkeen voi suorittaa seuraavia toimenpiteitä:

• Varmuuskopioi Identity Safe -tiedot ja tallenna ne .DAT- tai .CSV-tiedostoina.

• Avata Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna ja tarkastella tallennettuja kirjautumistietoja.

Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Identity Safen asetusten määrittäminen

Identity Safen valikon käyttö

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6059553_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/10/2011