Tervetuloa Norton Anti-Theft -palveluun

Norton Anti-Theft auttaa laitteen suojaamisessa ja sen takaisin saamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Jos laitteesi katoaa tai varastetaan, Norton Anti-Theft auttaa:

• Seuraamaan laitteen sijaintia.

• Ottamaan kuvia laitteen kameralla.

• Lukitsemaan laitteen etäkäytön avulla henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi.

Norton Anti-Theft -palvelun käyttämiseksi sinun on asennettava laitteeseen Norton Anti-Theft -agenttiohjelma. Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa käytetään laitteen valvontaan ja seurantaan. Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen -sivulta voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on kirjauduttava Norton Anti-Theft -sivustoon Norton-tilin tunnuksillasi, jotta voit ladata ja asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on käytettävä agentin asennukseen Norton Account -tunnuksia, joita käytit ostohetkellä.

Kun olet asentanut agentin, voit hallita laitteen suojausta mistä tahansa käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa Internet-yhteydessä olevaa laitetta.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -ohjelman järjestelmävaatimukset

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60425902_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013