Laitteen poistaminen Norton Anti-Theft -palvelusta

Laitteen voi poistaa Norton Anti-Theft -palvelusta milloin tahansa. Jos poistat laitteen Norton Anti-Theft -sivustosta, et voi seurata laitetta, jos se katoaa tai varastetaan.

Kun poistat laitteen Norton Anti-Theft -sivustosta, Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennusta ei poisteta laitteesta. Jos haluat poistaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen laitteesta, sinun on poistettava se manuaalisesti. Tuotetunnuksen aktivointia ei kuitenkaan poisteta. Kun poistat laitteen Norton Anti-Theft -palvelusta, laitteen nimi poistetaan Norton Anti-Theft -sivustosta. Kaikki kyseisen laitteen tiedot, kuten sijainnin seurantatiedot ja otetut kuvat poistetaan pysyvästi, joten niitä ei voi palauttaa.

Laitteen poistaminen Norton Anti-Theft -palvelusta

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa sen laitteen nimeä, jonka haluat poistaa.

3. Napsauta laitteen nimen vieressä olevaa Poista laite -kuvaketta.

4. Valitse vahvistusikkunasta Poista.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60425811_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013