Laitteen lukituksen poistaminen

Kun saat laitteen takaisin, voit avata sen lukituksen purkukoodilla. Jos olet unohtanut lukituksen purkukoodin, voit kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja poistaa laitteen lukituksen Laite löytyi -valinnalla. Lukituksen avaaminen Norton Anti-Theft -sivuston kautta ei edellytä purkukoodin käyttöä.

Kun poistat laitteen lukituksen, Norton Anti-Theft tekee seuraavat toimet:

• Jatkaa laitteen sijainnin seurantaa. Normaalitilassa sijainnin tarkistustiheys on oletusarvoisesti 1 tunti. Voit asettaa tarkistustiheydeksi myös 3, 6, 12 tai 24 tuntia.

• Lopettaa kuvien ottamisen automaattisesti laitteen kameralla. Voit silti edelleen käyttää Ota kuva -valintaa ottaaksesi kuvia tarvittaessa.

• Poistaa laitteen lukituksen.

Laitteen lukituksen poistaminen purkukoodilla

1. Kirjoita purkukoodi laitteen Lukituksen purkukoodi -ruutuun.

2. Valitse Poista lukitus.

Varmista, että vaihdat Norton Anti-Theft-sivustossa laitteen tilaksi Löydetty.

Laitteen lukituksen poistaminen Norton Anti-Theft -sivuston kautta

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa sitä laitetta, jonka lukituksen haluat poistaa.

3. Napsauta näkyviin tulevalla sivulla kohtaa Laite löytyi.

Laitteen ilmoittaminen löytyneeksi

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Laitteen lukitseminen

Tietokoneen käytön estäminen

Lukituksen poistaminen tietokoneesta, jonka käyttö on estetty

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60425797_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013