Laitteen ilmoittaminen löytyneeksi

Kun ilmoitat laitteen löytyneeksi, Norton Anti-Theft tekee seuraavat toimet:

• Valvoo laitteen sijaintia.

• Lopettaa kuvien ottamisen automaattisesti laitteen kameralla.

• Poistaa laitteen lukituksen.

Kun saat laitteen takaisin, voit avata sen lukituksen purkukoodilla. Voit myös kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja purkaa laitteen lukituksen. Lukituksen avaaminen Norton Anti-Theft -sivuston kautta ei edellytä purkukoodin käyttöä.

Laitteen ilmoittaminen löytyneeksi

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Napsauta näkyviin tulevalla sivulla kohtaa Laite löytyi.

Laitteen lukitseminen

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Laitteen lukituksen poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60425482_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013