Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Norton Anti-Theft -sivuston avulla voit hallita laitteesi suojausta. Sen avulla voit seurata laitteen sijaintia, jos se katoaa tai varastetaan. Norton Anti-Theft -sivuston käyttöä varten käyttäjän on luotava itselleen Norton Anti-Theft -käyttäjätili. Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon Norton-tilin kirjautumistiedoilla.

Voit käyttää seuraavia valintoja Norton Anti-Theft -sivustossa:

Etsi laite

Näyttää laitteen sijaintitiedot.

Norton Anti-Theft näyttää laitteen kymmenen viimeisintä sijaintia kartalla.

Voit tarkastella seuraavia ominaisuuksia:

• Missä laite on?

Suurpiirteinen osoite ja maantieteellinen sijainti, josta laitteesi löytyy.

• Milloin?

Laitteen viimeisimmästä raportointihetkestä kulunut aika (päivämäärä ja aika).

Jos Norton Anti-Theft -ohjelmassa näkyvä osoite ei ole oikea, voit päivittää osoitteesi valitsemalla Napsauta tästä.

Voit lukita laitteen tai estää sen käytön Lukitse laite -toiminnolla. Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft muuttaa laitteen tilaksi Kadonnut.

Estä laitteen käyttö -vaihtoehto on käytettävissä vain, jos tietokoneessa on Intel Anti-theft -sirusarja.

Kadonnut-tilassa Norton Anti-Theft tekee seuraavat toimet:

• Lukitsee laitteen henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi.

• Tarkistaa laitteen sijainnin viiden minuutin välein ja seuraa laitetta siten hyvin tarkasti.

• Ottaa automaattisesti kuvia laitteen kameralla.

Laite löytyi -valinnan avulla voit ilmoittaa laitteen löytyneeksi ja palata normaalitilaan. Kun ilmoitat laitteen löytyneeksi, Norton Anti-Theft tekee seuraavat toimet:

• Jatkaa laitteen sijainnin seurantaa, mutta ei tarkista sitä yhtä usein.

• Lopettaa kuvien ottamisen automaattisesti laitteen kameralla. Voit silti edelleen käyttää Ota kuva -valintaa ottaaksesi kuvia tarvittaessa.

• Poistaa laitteen lukituksen.

Laite löytyi -valinta on käytettävissä vain, jos olet lukinnut laitteen.

Salakuva

Voit tarkastella otettuja kuvia.

Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft alkaa automaattisesti ottaa kuvia laitteen kameralla 10 minuutin välein. Kun laitetta ei ole ilmoitettu kadonneeksi tai varastetuksi, voit käyttää Normaalitilassa Ota kuva -valintaa kuvien ottamiseen halutessasi.

Voit ottaa kuvia vain laitteella, jossa on sisäinen Web-kamera.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60425430_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013