Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Microsoft Windows -käyttöjärjestelmissä Norton-tietoturvatuotteiden asennus voidaan poistaa ja tuotteet voidaan asentaa uudelleen Norton Remove and Reinstall -työkalun avulla.

Norton Remove and Reinstall -työkalulla voidaan tehdä seuraavaa:

• poistaa nykyinen tuote ja asentaa uusin Norton-versio uudelleen

• poistaa Norton kokonaan (Nortonia ei asenneta automaattisesti uudelleen)

Ennen kuin aloitat

• Varmista ennen jatkamista, että seuraavat ehdot täyttyvät:

• Sinulla on oltava internet-yhteys

• Työkalu ei poista Norton Utilities- tai Norton Family -ohjelmaa

• Työkalu ei poista Norton Password Managerin paikallista varastoa

poistaa Norton ja asentaa se uudelleen.

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla vain Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60392881_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/01/2019