Riskien tunnistaminen

Norton 360 Online valvoo tietokonetta jatkuvasti ja suojaa sitä viruksilta, vakoiluohjelmilta , mainosohjelmilta ja muilta turvallisuusriskeiltä seuraavien toimintojen avulla:

Auto-Protect

Auto-Protect-toiminnon asetuksilla voidaan mukauttaa tietokoneen suojausta. Auto-Protect-toiminnon tehtävät ovat seuraavat:

• Tarkkailee tietokonetta sellaisten epätavallisten oireiden varalta, jotka saattavat olla merkkejä tietoturvariskistä.

• Latautuu tietokoneen muistiin, kun Windows käynnistetään. Toiminto on suunniteltu antamaan jatkuvan suojan tietokoneen käytön aikana.

• Etsii viruksia, vakoiluohjelmia ja muita tietoturvariskejä joka kerta, kun tietokoneessa käytetään jotain ohjelmaa. Se tarkastaa myös joka kerta, kun liität jonkin siirrettävän tietovälineen tietokoneeseen, käytät Internetiä tai käytät vastaanottamiasi tai luomiasi tiedostoja.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa kaikki tietokoneen käynnistystietueet, tiedostot ja käynnissä olevat ohjelmat, jotka suojaavat tietokonettasi viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Suorittaa myös muita toimintoja, kuten LiveUpdate-päivityksen, puhdistustarkistuksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin, jotka parantavat tietokoneen suojausta ja suorituskykyä.

Pikatarkistus

Tietokoneella olevat tietoturvariskit vaikuttavat useimpiin järjestelmän osa-alueisiin. Pikatarkistus tarkistaa altistuneet alueet nopeasti. Pikatarkistus kannattaa suorittaa tietoturvariskin uhatessa silloin, kun täydelliselle järjestelmäntarkistukselle ei ole aikaa.

Sähköpostin virustarkistus

Suojaa saapuvia ja lähteviä sähköpostiviestejä ja estää tartuntojen leviämisen omaan ja muiden tietokoneisiin.

Pikaviestiohjelmien tarkistus

Etsii ja havaitsee pikaviestien liitteissä olevat virukset, vakoiluohjelmat ja muut riskit.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja täydestä suojauksesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.