Otettujen kuvien hallinta

Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft alkaa automaattisesti ottaa kuvia 10 minuutin välein. Norton Anti-Theft -sivustolla näytetään enintään kymmenen kuvaa kerrallaan. Jos kymmenen kuvaa on jo olemassa, uudet kuvat korvaavat vanhimmat kuvat. Voit kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja katsella laitteella otettuja kuvia. Normaalitilassa, kun laite ei ole lukittuna, voit käyttää Ota kuva -valintaa kuvien ottamiseen halutessasi.

Jotta et menettäisi tärkeitä kuvia, voit tallentaa ne omalle kiintolevyllesi.

Kuvien katselu

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Salakuva.

Kuvan tallentaminen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Salakuva.

4. Napsauta tallennettavan kuvan alapuolella olevaa tallennuskuvaketta.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kuvan poistaminen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Salakuva.

4. Napsauta poistettavan kuvan alapuolella olevaa poistokuvaketta.

5. Valitse vahvistusikkunasta Poista.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60025394_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013