Laitteen sijainnin tarkastelu

Voit katsella laitteesi viimeksi havaittuja maantieteellisiä sijainteja kartalla. Norton Anti-Theft käyttää Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa laitteen sijainnin seuraamiseen ja tarjoaa seuraavat tiedot:

• Suurpiirteinen osoite ja maantieteellinen sijainti, josta laitteesi löytyy.

• Laitteen viimeisimmästä raportointihetkestä kulunut aika (päivämäärä).

Norton Anti-Theft näyttää laitteen kymmenen viimeisintä sijaintia kartalla.

Laitteen sijainnin tarkastelu

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Napsauta Etsi laite.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Laitteen sijainnin päivittäminen Norton Anti-Theft -verkkosivuston kautta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60025355_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013