Tietoja laitteen lisäämisestä

Norton Anti-Theft käyttää Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa laitteesi suojaamiseen, jos se katoaa tai varastetaan. Sinun on kirjauduttava Norton Anti-Theft -sivustoon suojattavasta laitteesta sekä ladattava ja asennettava Norton Anti-Theft -agenttiohjelma. Anna asennuksen aikana Norton Anti-Theft -kirjautumistiedot, jos niitä kysytään. Kun olet asentanut Norton Anti-Theft -agenttiohjelman laitteelle, se lisätään automaattisesti Norton Anti-Theft -sivustoon.

Kun olet asentanut Norton Anti-Theft -agenttiohjelman laitteeseesi, voit seurata laitteen sijaintia Norton Anti-Theft -sivustossa mitä tahansa yhteensopivaa ja internet-yhteydessä olevaa laitetta käyttäen.

Norton Anti-Theft -ohjelman järjestelmävaatimukset

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60025341_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013