Norton Anti-Theft -palvelun käyttöoikeuden hankkiminen

Voit ostaa Norton Anti-Theft -palvelun käyttöoikeuden Norton Anti-Theft -sivustosta. Voit ostaa käyttöoikeuden jollakin seuraavista tavoista:

• Norton Anti-Theft -kotisivulta.

• Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulta.

Norton Online Storesta ostamasi tuote tallennetaan automaattisesti Norton Account -tiliisi. Jos sinulla ei ole vielä Norton Account -tiliä, sinulle luodaan tili, kun vahvistat tilauksesi. Kirjoittamaasi salasanaa käytetään uudessa Norton Account -tilissäsi. Jos sinulla on jo salasana, mutta et muista sitä, voit suorittaa ostotapahtuman loppuun uudella salasanalla. Kun seuraavan kerran kirjaudut Norton Account -tiliisi, sinun on vahvistettava tilaus. Voit pyytää salasanaasi kirjautumissivulta.

Käyttöoikeuden ostaminen Norton Anti-Theft -kotisivulta

1. Käynnistä Web-selain ja siirry osoitteeseen: http://antitheft.norton.com

2. Valitse Osta nyt.

3. Kirjoita haluttu määrä Ostoskori -sivun Määrä -ruutuun.

4. Vahvista tilaus ja valitse Jatka suojattuun maksuun.

5. Syötä Laskutus- ja maksutiedot -sivulla laskutus- ja maksutietosi.

6. Napsauta Jatka tilauksen vahvistamiseksi.

Käyttöoikeuden ostaminen Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulta

1. Käynnistä verkkoselain ja siirry osoitteeseen http://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton-tilisi tunnuksin.

4. Napsauta Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulla Osta nyt -kohtaa.

5. Kirjoita haluttu määrä Ostoskori -sivun Määrä -ruutuun.

6. Vahvista tilaus ja valitse Jatka suojattuun maksuun.

7. Syötä Laskutus- ja maksutiedot -sivulla laskutus- ja maksutietosi.

8. Napsauta Jatka tilauksen vahvistamiseksi.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Tilaustietojen tarkasteleminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60025337_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013