Norton Password Managerin verkkolomakkeiden automaattisen täytön ongelmien ratkaiseminen

Jotkin verkkosivut, etenkin verkkopankit, näyttävät ainoastaan käyttäjätunnuskentän. Kun käyttäjätunnus on annettu, ne siirtyvät toiselle verkkosivulle, jolla on salasanakenttä tai sekä käyttäjätunnus- että salasanakenttä. Tällaiset sivut määritellään jaetuiksi kirjautumista edellyttäviksi sivustoiksi.

Jos Norton Password Manager ei täytä verkkolomaketta tietyllä verkkosivustolla, ilmoita asiasta Nortonin palautesivulla.

Jaetun kirjautumisen määrittäminen Norton Password Manageriin

Norton Password Manageria voi käyttää kirjautumistietojen tallentamiseen ainoastaan, jos verkkosivusto käyttää verkkopohjaista lomaketta jaettuun kirjautumiseen.

1. Avaa verkkosivusto, jonka kirjautumistiedot haluat tallentaa.

2. Jos varasto on suljettu, valitse verkkoselaimesta Varasto on suljettu.

3. Anna Varasto suljettu -ikkunassa salasana ja valitse Avaa.

4. Anna verkkosivuston kysymät kirjautumistiedot ja valitse Kirjaudu tai Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59913692
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019