Viesti: "Norton-ostostasi käsitellään. Käsittely on valmis noin 4 - 8 tunnin kuluessa…"

Tehtyäsi tilauksen Norton-verkkokaupassa saatoit saada tämäntyyppisen ilmoituksen:

"Kiitos tilauksestasi!

Norton-ostostasi käsitellään. Käsittely on valmis noin 4 - 8 tunnin kuluessa. Saat sähköpostivahvistuksen, kun tilaus on valmis."

Saatat saada myös samansisältöisen sähköpostiviestin.

Ilmoitus tarkoittaa sitä, ettemme voi käsitellä tilausta välittömästi odotusten mukaan, mutta jatkamme sen käsittelyä ja ilmoitamme sinulle sen valmistuttua.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59890877_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 25/04/2018