Norton Internet Security -ohjelman ominaisuudet

Nämä ovat uusimman Norton Internet Security -version ominaisuudet Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Norton Internet Securityn ennakoiva suojaus käsittää kuusi patentoitua suojauskerrosta, jotka poistavat lähes minkä tahansa uhan. Näin voit tehdä mitä tahansa verkossa rauhallisin mielin.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Aina ajan tasalla oleva tuoteversio: Norton lähettää automaattisesti tärkeitä tuote- ja toimintopäivityksiä vuoden varrella. Uusin versio asennetaan ilman käyttäjän toimia.

• Uhkien poistokerros: Poistaa vaikeasti poistettavat uhat, joita vähemmän kehittyneet tuotteet eivät usein edes havaitse.

• Scam Insight: Tarkistaa sivuston maineen ja ilmoittaa, onko henkilökohtaisten tietojen antaminen turvallista, jotta verkkorikolliset eivät pääse varastamaan henkilökohtaisia tietojasi.

• Emulaattori suorittaa ja analysoi tuntemattomat ja epäilyttävät tiedostot suojatussa, eristetyssä virtuaaliympäristössä. Näin testataan, kuinka tiedostot toimivat, ennen kuin niiden suorittaminen sallitaan käyttäjän laitteella.

• Proactive Exploit Protection (PEP) -järjestelmä suojaa Windows-laitteita niin sanotuilta nollapäivän hyökkäyksiltä. Nämä hyökkäykset pyrkivät käyttämään hyväksi Windows-sovellusten tai itse käyttöjärjestelmän tietoturva-aukkoja, joita ei ole vielä havaittu tai ehditty korjata.

• Norton-tilin pilvipohjaisten ohjainten avulla voit korjata, päivittää, uusia ja asentaa Norton Internet Security -ohjelman muutamalla napsautuksella internetin välityksellä. Mac®-tietokoneesi, älypuhelimesi, tablettisi ja muiden laitteittesi Norton-suojausta voidaan hallita yhdestä paikasta.

• Verkon puolustuskerros torjuu verkkouhat ennen kuin ne pääsevät tietokoneeseen.

• Ajastaa resursseja vaativat tehtävät suoritettavaksi sinä aikana, kun tietokone ei ole käytössäsi.

• Älykäs Norton Insight -tekniikka ottaa kohteeksi vain riskialttiit tiedostot, minkä tuloksena tarkistukset ovat entistä nopeampia, harvemmin suoritettavia ja lyhytkestoisempia.

• Nortonin suojausjärjestelmässä on monta patentoitua suojauskerrosta, jotka tunnistavat ja poistavat uhkia muita tekniikoita nopeammin ja tarkemmin.

• Norton System Insight näyttää tiedostojen ja sovellusten vaikutuksen tietokoneen suorituskykyyn, jolloin tietokoneen toiminta voidaan säätää parhaaksi mahdolliseksi.

• Älykäs kahden suunnan palomuuri estää verkkorikollisia tunkeutumasta tietokoneellesi ja varastamasta henkilökohtaisia tietojasi, mutta ei jatkuvasti pyydä tekemään suojauspäätöksiä.

• Norton Identity Safe suojaa henkilötietosi, kun teet ostoksia, hoidat pankkiasioita ja pelaat verkossa tai selaat sitä. Ohjelmiston ansiosta voit kirjautua sivustoille yhdellä napsautuksella ja täyttää verkkolomakkeet automaattisesti, jolloin verkkorikolliset eivät pääse käsiksi tietoihisi näppäinpainallusten vakoiluohjelmilla.1

• Lapsilukitustoimintojen hallinnan avulla voit käyttää Norton Family -toimintoa Norton Internet Security -tuotteella.

• Hiljaisessa tilassa hälytyksiä ja päivityksiä ei käytetä, jotta pelien tai elokuvien käyttö ei keskeytyisi.

• Nortonin Lataustiedot-ohjelman 2.0-versio auttaa tunnistamaan vaaralliset tiedosto- ja sovelluslataukset ennen kuin ne suoritetaan tai asennetaan tietokoneelle.

• File Insight antaa tietokoneellasi olevista tiedostoista tarkat tiedot, kuten tiedoston alkuperän (verkkosivuston osoitteen) ja tiedon, voidaanko siihen luottaa.

• Se tarkistaa sähköposti- ja pikaviestit epäilyttävien linkkien ja liitteiden sekä muiden verkkorikollisten käyttämien temppujen varalta.

• Tietoturva-aukkojen suojaus suojaa käyttöjärjestelmän, sovellukset, selaimet ja selaimen laajennukset tietoturva-aukoilta.

• SONAR -käytönpohjainen suojaus valvoo tietokonetta epäilyttävän käytön varalta ja havaitsee nopeasti uudet hyökkäykset, crimeware-haittaohjelmat sekä muut uhat.

• Norton Bootable Recovery Tool luo DVD- tai USB-tallenteen, jonka avulla tartunnan saaneen tietokoneen saa takaisin käyttökuntoon. Sitä voi käyttää silloinkin, kun tietokone ei edes toimi kunnolla tai käynnisty uudelleen.

• Kuukausiraportista näet tiedot Nortonin edellisen kuukauden aikana suorittamista suojaustoimenpiteistä.

• AntiSpam käyttää samaa tekniikkaa, jolla suuret yritykset estävät vaaralliset ja vilpilliset sähköpostit.

• Norton Safe Web suojaa tietokonettasi ennakolta selatessasi internet-sivuja, sillä se varoittaa heti hakutuloksissa haitallisista sivustoista ja huijaussivustoista.

• Käynnistyksen hallinta auttaa lyhentämään tietokoneen käynnistymiseen vaadittavaa aikaa.

• Bandwidth Management 2.0 rajoittaa toissijaisia Norton-päivityksiä, kun muodostat yhteyden 3G-verkkoihin, jotta päivitysten lataaminen ei kuluta kuukausittaista datakiintiötäsi tai aiheuta liikakäyttömaksuja.

• Suojaus tietojen kalastelulta torjuu tietojen kalastelusivustot, joiden avulla verkkohuijarit yrittävät varastaa rahasi, salasanasi ja identiteettisi.

• Selaimen suojaus suojaa ennakoivasti: se tarkistaa ja torjuu verkkouhat selaimen ladatessa ja pysäyttää uhat, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa.

• Virransäästöasetukset maksimoivat kannettavan tietokoneen akun keston lykkäämällä tehtäviä, kunnes tietokone on kytketty verkkovirtaan.

• Maksuton tekninen tuki puhelimen, sähköpostin tai verkkojuttelun välityksellä.

1 Norton Identity Safe -tuki Microsoft Edge -selaimelle on tällä hetkellä saatavilla vain englanninkielisenä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829727_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/07/2018