Norton Internet Security -ohjelman järjestelmävaatimukset

Nykyisen Norton Internet Security -ohjelmaversion järjestelmävaatimukset Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Järjestelmävaatimukset

Jotta Norton Internet Security -ohjelman asennus onnistuisi, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows® 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 S)

• Microsoft Windows® 8 ja Windows® 8 Pro (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows® 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 tai uudempi

• Microsoft Windows® Vista (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 tai uudempi

• Windows® XP (32-bittinen) ja Service Pack 3

Laitteisto

• Suoritin

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP: 300 MHz

RAM-muisti

• Windows 10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Windows Vista: 512 Mt

• Windows XP: 256 Mt

Kiintolevytila

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Selaintuki haavoittuvuuksien suojaukselle

Seuraavat selaimet tukevat haavoittuvuuksien suojausta:

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)1, 2

• Mozilla Firefox® (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome™ (32- ja 64-bittinen)2

Selaintuki tietojenkalastelusuojaukselle, Safe Search -toiminnolle ja salasanojen hallinnalle

Seuraavat selaimet tukevat tietojenkalastelusuojausta, Safe Search -toimintoa ja salasanojen hallintaa:

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)1, 2

• Mozilla Firefox® (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome™ (32- ja 64-bittinen)2

• Microsoft Edge® 3

Sähköpostiohjelmat

Norton Internet Security tukee sähköpostitarkistusta kaikille POP3/SMTP-yhteensopiville sähköpostiohjelmille.

Roskapostin eston tuki

Seuraavalla sähköpostiohjelmalla on roskapostin eston tuki:

• Microsoft Outlook 2003 tai uudempi

• 1 Kaikki suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Microsoft Internet Explorer 10.0 -selaimessa ja sitä uudemmissa selainversioissa.

2Symantecin tarjoamana palvelukautesi aikana.

3 Norton Identity Safe -tuki Microsoft Edge -selaimelle on tällä hetkellä saatavilla vain englanninkielisenä.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.