Internet-yhteyttä käyttävä ohjelma ei saa yhteyttä internetiin Norton-tuotteen asennuksen jälkeen: Ratkaisu 2

VAIHE 1

Päivitä virusmääritykset

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:

• Windows 8/7/Vista/XP, 32-bittinen versio: Napsauta Tiedostonimi-kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i32.exe. Esimerkki: 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista, 64-bittinen versio: Siirry 64-bittisten alustojen osioon ja napsauta Tiedostonimi-kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i64.exe. Esimerkki: 20090922-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

VAIHE 2

Salli Auto-Protect-toiminnon käyttö tietokoneen käynnistyessä ja suorita täydellinen järjestelmäntarkistus.

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Asetukset.

3. Tee jokin seuraavista toimista Norton-tuotteen mukaan:

• Norton Internet Security: Valitse Asetukset -ikkunan vasemmasta ruudusta Reaaliaikainen suojaus.

• Norton 360: Valitse Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

4. Jos Auto-Protect ei ole käytössä, ota se käyttöön napsauttamalla tilailmaisinta.

5. Jos Ota käyttöön käynnistyksenaikainen suojaus - tai Käynnistyksenaikainen suojaus -toiminto on poissa käytöstä, siirrä liukusäädintä keskemmälle kohtaan Normaali.

6. Valitse Käytä ja sen jälkeen joko OK tai Sulje.

7. Tee jokin seuraavista toimista Norton-tuotteen mukaan:

• Norton Internet Security: Valitse pääikkunasta Tarkista nyt.

• Norton 360: Valitse pääikkunasta Tehtävät ja napsauta Suorita tarkistukset.

8. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

9. Kun tarkistus on suoritettu, valitse Sulje tai Valmis.

10. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Suorita täydellinen järjestelmäntarkistus uudelleen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Tee jokin seuraavista toimista Norton-tuotteen mukaan:

• Norton Internet Security: Valitse pääikkunasta Tarkista nyt.

• Norton 360: Valitse pääikkunasta Tehtävät ja napsauta Suorita tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on suoritettu, valitse Sulje tai Valmis.

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829622_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/05/2014