Virhe: "3039,65559"

Ratkaise ongelma poistamalla Norton-ohjelman asennus ja asentamalla se sitten uudelleen.

VAIHE 1

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

VAIHE 2

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen - Ei-toivottujen sovellusten tarkistus

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Ei-toivottujen sovellusten tarkistus -kuvaketta.

Kun Norton Power Eraser saa tarkistuksen valmiiksi, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunaan.

7. Valitse Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunassa näkyvän ei-toivotun sovelluksen tai työkalurivin vierestä Poista.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

9. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829433_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2018