Virhe: (8921,251) "Norton LiveUpdate -palvelimeen ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista internet-yhteytesi"

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Tarkista internet-yhteys

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Yritä muodostaa yhteys seuraavaan sivustoon:

http://www.symantec.com

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos saat yhteyden sivustoon, siirry vaiheeseen 2.

• Jollet saa muodostettua yhteyttä sivustoon, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Norton ConnectSafen määrittäminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja valitse OK :

ncpa.cpl

3. Napsauta aktiivista verkkosovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Valitse Verkkoyhteyden ominaisuudet -ikkunan Tämä yhteys käyttää seuraavia kohteita -kohdasta Internet-protokolla (TCP/IP) tai Internet-protokolla versio 4 (TCP/IPv4).

5. Valitse Ominaisuudet.

6. Määritä DNS-palvelinasetukset valitsemalla Käytä seuraavia DNS-palvelinten osoitteita.

7. Kirjoita Ensisijainen DNS-palvelin- ja Vaihtoehtoinen DNS-palvelin -kenttiin kaksi Norton ConnectSafe -IP-osoitetta.

Suositeltu DNS: 199.85.126.10

Vaihtoehtoinen DNS: 199.85.127.10

8. Valitse Internet-protokollan (TCP/IP) ominaisuusikkunassa OK.

9. Valitse OK.

10. Suorita LiveUpdate Norton-tuotteessa.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/09/2017