Virhe: (8921,251) "Norton LiveUpdate -palvelimeen ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista internet-yhteytesi"

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Tarkista internet-yhteys

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Yritä muodostaa yhteys seuraavaan sivustoon:

http://www.symantec.com

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos saat yhteyden sivustoon, siirry vaiheeseen 2.

• Jollet pysty muodostamaan yhteyttä verkkosivustoon, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi.

VAIHE 2

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

7. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry Asetukset ja poista valinta kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

8. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

VAIHE 3

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Norton-tuotteesi nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-tuotteen version mukainen määritysjoukko.

Norton-tuotteen versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20160718-008- v5i32.exe

Esimerkki: 20160718- 008- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/11/2018