Viimeisimpien määrityspäivitysten hankkiminen, jos virusmääritykset eivät ole ajan tasalla, vaikka kaikki päivitykset on ladattu

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Tietokoneen päivämäärä- ja aika-asetusten tarkistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

timedate.cpl

3. Tarkista, että päivä, kuukausi ja vuosi ovat oikein.

Jos päivämäärä on väärä, korjaa päivämäärä, kuukausi ja vuosi.

4. Valitse Käytä ja sitten OK.

5. Suorita LiveUpdate uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Norton-tuotteesi nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-version mukainen määritysjoukko.

Norton-tuotteen versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126- 020- v5i32.exe

Esimerkki: 20170126- 020- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

VAIHE 3

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe-tiedostoa.

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

7. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Ota mukaan rootkit-tiedostojen tarkistus (tietokone on käynnistettävä uudelleen).

8. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59824654_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/06/2018