Salakuva

Norton Anti-Theft -palvelussa voit ottaa kuvia laitteen kameralla etäyhteyden välityksellä. Kun lukitset laitteesi, Norton Anti-Theft kytkee laitteen kameran käyttöön. Laitteen kamera alkaa sitten ottaa kuvia nykyisestä käyttäjästä 10 minuutin välein. Voit hallita näitä kuvia tällä sivulla.

Norton Anti-Theft -sivustolla näkyy enintään kymmenen kuvaa kerrallaan. Uusimmat kuvat korvaavat vanhimmat. Jotta et menettäisi tärkeitä kuvia, voit tallentaa kaikki kuvat omalle kiintolevyllesi.

Voit ottaa kuvia vain laitteella, jossa on sisäinen Web-kamera.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä tällä sivulla:

Ota kuva

Ottaa kuvia pyydettäessä.

Voit käyttää tätä myös laitteen kameran testaamiseen.

Tallenna kuvake

Voit ladata ja tallentaa kuvan paikalliselle kiintolevylle.

Poista kuvake

Voit poistaa kuvan.

Otettujen kuvien hallinta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59379101_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013