Etsi laite

Norton Anti-Theft -sivusto käyttää Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa, joka asennetaan laitteeseen ja joka jäljittää laitteen, jos se katoaa tai varastetaan. Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft tarkistaa laitteen sijainnin viiden minuutin välein ja antaa tietoja siitä. Voit katsella laitteen sijaintitietoja tällä sivulla. Norton Anti-Theft näyttää laitteen maantieteellisen sijainnin kartalla. Voit katsella laitteen sijaintia kartalla myös Satelliitti -näkymässä.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä tällä sivulla:

Muokkaa laitteen kuvaketta

Voit muokata laitteen nimeä.

Voit muuttaa laitteesi näyttönimeä milloin tahansa. Näyttönimi helpottaa laitteiden tunnistamista Norton Anti-Theft -sivustossa.

Laitteen nimen o oltava 4 - 40 merkkiä pitkä eikä siinä saa esiintyä seuraavia erikoismerkkejä: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$

Poista laitteen kuvake

Voit poistaa laitteen Norton Anti-Theft -palvelusta.

Kun poistat laitteen Norton Anti-Theft -sivustosta, Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennusta ei poisteta laitteesta. Jos haluat poistaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen laitteesta, sinun on poistettava se manuaalisesti. Tuotetunnuksen aktivointia ei kuitenkaan poisteta. Kun poistat laitteen Norton Anti-Theft -palvelusta, laitteen nimi poistetaan Norton Anti-Theft -sivustosta. Kaikki kyseisen laitteen tiedot, kuten sijainnin seurantatiedot ja kaapatut kuvat poistetaan pysyvästi, eikä niitä voi palauttaa.

Lukitse laite

Voit lukita laitteen tai estää sen käytön. Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft muuttaa laitteen tilaksi Kadonnut.

Estä laitteen käyttö -vaihtoehto on käytettävissä vain, jos tietokoneessa on Intel Anti-theft -sirusarja.

Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft pyytää sinua luomaan lukituksen purkukoodin. Voit avata laitteen lukituksen purkukoodia käyttämällä tai kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja poistaa laitteen lukituksen sitä kautta. Lukituksen avaaminen Norton Anti-Theft -sivuston kautta ei edellytä purkukoodin käyttöä. Norton Anti-Theft antaa sinun myös luoda oman viestin, joka näytetään laitteen näytössä. Voit esimerkiksi antaa varoitusviestin, että laite on varastettu.

Lukituksen purkukoodi on kirjainkoon huomioiva ja sen tulee muodostua kirjaimista ja numeroista. Sen pituuden tulee olla 4 - 20 merkkiä.

Kun tietokoneen käyttö estetään, se sammuu itsestään. Jos haluat poistaa laitteen lukituksen, sinun on annettava salasana, joka luotiin Intel Anti-Theft -toiminnon aktivoimisen aikana.

Laite löytyi

Voit ilmoittaa laitteesi löytyneeksi.

Kun ilmoitat laitteen löytyneeksi, Norton Anti-Theft purkaa laitteen lukituksen automaattisesti.

Missä laite on?

Voit tarkastella suurpiirteistä osoitetta ja maantieteellistä sijaintia, josta laitteesi löytyy.

Norton Anti-Theft näyttää laitteen kymmenen viimeisintä sijaintia kartalla.

Milloin?

Voit tarkastella laitteen viimeisimmästä raportointihetkestä kulunutta aikaa (päivämäärä).

Napsauta tästä

Voit päivittää osoitteesi.

Jos Norton Anti-Theft -ohjelmassa näkyvä osoite ei ole oikea, voit päivittää osoitteesi valitsemalla Napsauta tästä.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Laitteen sijainnin tarkastelu

Laitteen sijainnin päivittäminen Norton Anti-Theft -verkkosivuston kautta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Laitteen nimeäminen uudelleen

Laitteen sijaintitarkistuksen tiheyden muuttaminen