Norton from Symantec

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen poisto

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennus voidaan poistaa laitteesta milloin tahansa. Kun Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennus on poistettu, laitteen sijaintia ei voi seurata, jos se katoaa tai varastetaan. Kun Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennus on poistettu laitteesta, laite poistetaan automaattisesti Norton Anti-Theft -sivustosta.

Kun poistat laitteen Norton Anti-Theft -sivustosta, Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennusta ei poisteta laitteesta. Jos haluat poistaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen laitteesta, sinun on poistettava se manuaalisesti.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen poistaminen Windows 8 -käyttöjärjestelmästä

1. Napsauta aloitusnäytössä hiiren kakkospainikkeella Norton Anti-Theft -sovellusta.

2. Valitse näkyviin tulevasta valintaikkunasta Poista asennus.

3. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Norton Anti-Theft ja sitten Poista tai muuta.

4. Viimeistele Norton Anti-Theft -ohjelman asennuksen poisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen poistaminen Windowsin Ohjauspaneelin kautta

1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Tee Windowsin Ohjauspaneelissa jokin seuraavista:

• Windows XP:ssä valitse Lisää tai poista sovellus.

• Valitse Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä Ohjelmat -kohdassa Poista ohjelman asennus.

3. Napsauta asennettuina olevien ohjelmien luettelosta kohtaa Norton Anti-Theft ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Valitse Windows XP -käyttöjärjestelmässä Muuta/Poista.

• Valitse Windows Vistassa ja Windows 7:ssä Poista asennus/Muuta.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton Anti-Theft -asennuksen poistaminen Windowsin Käynnistä-valikosta

1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Norton Anti-Theft.

2. Valitse Poista Norton Anti-Theft -asennus.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta

1. Valitse Dockista Finder > Ohjelma > Symantec-ratkaisut ja kaksoisosoita Symantec-asennuksen poisto.

2. Valitse Poista Symantec-tuotteita -ikkunasta Norton Anti-Theft.

3. Valitse Poista asennus.

4. Vahvista Norton Anti-Theft -asennuksen poisto osoittamalla Poista -painiketta.

5. Kirjoita vahvistusikkunaan järjestelmänvalvojan nimi ja salasana ja valitse sitten OK.

6. Napsauta Poisto suoritettu -ikkunassa Sulje.

7. Valitse Käynnistä uudelleen.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Laitteen poistaminen Norton Anti-Theft -palvelusta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta