Tilaustietojen tarkasteleminen

Tilaustiedot -kohdan alla olevassa Päivää jäljellä -kohdassa näkyy, montako päivää nykyistä tilausta on jäljellä. Voit napsauttaa Päivää jäljellä, jos haluat nähdä tilaustiedot, kuten tuotetunnuksen ja päättymispäivän Norton Account -tililtä.

Norton Anti-Theft sisältää maksullisen tilauksen. Kun tilauksen voimassaolon loppu lähestyy, ohjelma pyytää sinua uudistamaan tilauksen. Jos et uudista tilausta, kaikki Norton Anti-Theft -palvelun tietoturvaominaisuudet poistetaan käytöstä. Laitteitasi ei tällöin enää suojata.

Kun on tilausjakso on päättymässä, laitteeseen asennettu Norton Anti-Theft antaa hälytyksiä, joissa pyydetään uusimaan tilaus. Voit uusia tilauksesi valitsemalla Uudista nyt ja noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Tilaustietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Valitse vasemmasta reunasta Tilaustiedot.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttöoikeuden hankkiminen

Toisen Norton Anti-Theft -käyttöoikeuden lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59379028_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013