Kuvien ottaminen tarvittaessa laitteen kameralla

Kun laite ei ole lukittuna, voit käyttää Ota kuva -valintaa kuvien ottamiseen halutessasi. Kuvat lähetetään Norton Anti-Theft -ohjelmaan liittyvälle tilille. Voit kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon katsellaksesi ottamiasi kuvia

Voit ottaa kuvia vain laitteella, jossa on sisäinen Web-kamera.

Kuvien ottaminen tarvittaessa laitteen kameralla

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Valitse Salakuva.

4. Napsauta Ota kuva.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -sivustosta

Otettujen kuvien hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59378151_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/03/2012