Laitteen lukitseminen

Jos laitteesi katoaa tai varastetaan, se kannattaa lukita Norton Anti-Theft -sivuston kautta. Kun lukitset laitteesi, Norton Anti-Theft tekee seuraavat toimet:

• Lukitsee laitteen henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi.

• Tarkistaa laitteen sijainnin viiden minuutin välein ja seuraa laitetta siten hyvin tarkasti.

• Ottaa automaattisesti kuvia laitteen kameralla.

Kun lukitset laitteen, Norton Anti-Theft pyytää sinua luomaan lukituksen purkukoodin. Kun saat laitteen takaisin, voit avata sen lukituksen purkukoodilla. Voit myös kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja purkaa laitteen lukituksen. Lukituksen avaaminen Norton Anti-Theft -sivuston kautta ei edellytä purkukoodin käyttöä.

Norton Anti-Theft antaa sinun luoda oman viestin, joka näytetään laitteen näytössä. Voit esimerkiksi antaa varoitusviestin, että laite on varastettu, tai kertoa, mihin yhteydenotot tulisi ohjata, jos laite on kadoksissa.

Jos lukitset laitteen ja et ole saanut laitetta takaisin seitsemän päivän kuluttua, tilaksi muutetaan automaattisesti Löydetty. Jos haluat edelleen jatkaa laitteen seurantaa, sinun on muutettava tila manuaalisesti takaisin Kadonnut-tilaan napsauttamalla Lukitse laite -painiketta.

Tämän laitteen vakiolukitustoiminnon etuja ovat:

• Voit jäljittää laitteen lukitsemisen jälkeenkin.

• Voit nähdä henkilön, joka parhaillaan käyttää laitetta.

Laitteen lukitseminen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Napsauta näkyviin tulevalla sivulla Lukitse laite.

4. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa Vahvista lukitus.

5. Kirjoita näkyviin tulevassa ikkunassa Lukituksen purkukoodi -ruutuun purkukoodi.

Lukituksen purkukoodi on kirjainkoon huomioiva ja sen tulee muodostua kirjaimista ja numeroista. Sen pituuden tulee olla 4 - 20 merkkiä.

6. Vahvista purkukoodi Kirjoita purkukoodi uudelleen -ruutuun.

7. Kirjoita viestikenttään haluamasi viesti.

8. Valitse Lukitse tämä laite.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Laitteen ilmoittaminen löytyneeksi

Laitteen lukituksen poistaminen

Tietokoneen käytön estäminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.