Android-laitteen käynnistäminen vikasietotilassa

Noudata Android-laitteen tuotemerkin ja mallin mukaan jossakin seuraavista kohdista annettuja ohjeita:

HTC-laitteet ja fyysiset painikkeet

1. Sammuta Android-laite. Jos laitetta ei voi sammuttaa järjestelmävirheen vuoksi, irrota laitteen akku.

2. Paina laitteen Valikko -painiketta ja pidä painike painettuna.

3. Kytke laitteeseen virta ja pidä Valikko-näppäin painettuna, kunnes lukitusnäyttö tulee näkyviin.

4. Laite käynnistyy vikasietotilassa.

"Vikasietotila" näkyy näytön vasemmassa alakulmassa. Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

5. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

HTC-laitteet, joissa ei ole fyysisiä painikkeita: (HTC Desire HD, HTC Thunderbolt, HTC EVO)

1. Sammuta Android-puhelin. Jos laitetta ei voi sammuttaa järjestelmävirheen vuoksi, irrota laitteen akku.

2. Kytke laitteeseen virta painamalla Virta -painiketta.

3. Kun HTC-logo tulee näkyviin näytölle, pidä Äänenvoimakkuuden vähennys -painiketta painettuna.

4. Pidä Äänenvoimakkuuden vähennys -painike painettuna, kunnes aloitusnäyttö latautuu ja "Vikasietotila" näkyy näytöllä. Laite värisee, kun se siirtyy vikasietotilaan.

Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

5. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

Nexus One

1. Sammuta Android-laite. Jos laitetta ei voi sammuttaa tavalliseen tapaan, irrota laitteen akku.

2. Kytke laitteeseen virta painamalla Virta -painiketta. Kun logo tulee näkyviin, pidä ohjauspalloa painettuna, kunnes lukitusnäyttö on näkyvissä. Voit vaihtoehtoisesti pitää Valikko-kosketuspainikkeen painettuna, kun logo tulee näkyviin.

3. Laite käynnistyy nyt vikasietotilassa.

Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

4. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

Motorola Droid

1. Sammuta Droid-laite ja avaa laitteen liukunäppäimistö.

2. Paina samanaikaisesti näppäimistön Virta - ja Valikko -painikkeita.

3. Pidä Valikko -näppäin painettuna, kunnes Droid-laitteen silmäkuvake näkyy näytöllä ja puhelin värisee.

4. Droid-laite käynnistyy vikasietotilassa. "Vikasietotila" näkyy näytön vasemmassa alakulmassa. Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

5. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

Sony Ericsson Xperia X10

1. Sammuta Android-laite.

2. Kytke laitteeseen virta painamalla Virta -painiketta.

3. Kun laite alkaa käynnistyksen aikana väristä, paina Valikko -painiketta ja pidä se painettuna.

4. Pidä Valikko -painike painettuna, kunnessa laite käynnistyy vikasietotilassa.

"Vikasietotila" näkyy näytön vasemmassa alakulmassa. Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

5. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

Samsung Galaxy -laitteet

1. Sammuta Android-laite.

2. Kytke laitteeseen virta painamalla Virta -painiketta.

3. Pidä käynnistyksen aikana Valikko-painike painettuna, kunnes laite käynnistyy vikasietotilassa.

Jos laite ei käynnisty vikasietotilassa, pidä Virta -, Valikko - ja Aloitus -painikkeet painettuina, kunnes laite käynnistyy vikasietotilassa.

Kun laite on vikasietotilassa, Android ei lataa laitteeseen ulkopuolisia sovelluksia ja voit poistaa virheen aiheuttavan sovelluksen laitteesta. Poista sovellus avaamalla Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta.

4. Kun haluat käynnistää laitteen uudelleen normaalissa tilassa, sammuta laite ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.

Motorola Xoom

• Motorola Xoom -laitetta ei voida käynnistää vikasietotilassa. Jos laite käynnistyy uudelleen toistuvasti, keskeytä käynnistys pitämällä Virta - ja Äänenvoimakkuuden lisäys -näppäimiä painettuina.

Jos laitettasi ei ole mainittu tässä luettelossa, katso lisätietoja laitteen valmistajan verkkosivuilta tai ota yhteyttä laitteen valmistajan tekniseen tukeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59378086_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 10/09/2017