Laitteen nimeäminen uudelleen

Voit muuttaa laitteesi näyttönimeä milloin tahansa. Näyttönimi helpottaa laitteiden tunnistamista Norton Anti-Theft -sivustossa.

Laitteen nimeäminen uudelleen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa sen laitteen nimeä, jonka haluat nimetä uudelleen.

3. Napsauta laitteen nimen vieressä olevaa muokkauskuvaketta ja kirjoita laitteen uusi nimi. Laitteen nimen o oltava 4 - 40 merkkiä pitkä eikä siinä saa esiintyä seuraavia erikoismerkkejä: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$.

4. Paina näppäimistön Enter-näppäintä.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Laitteen poistaminen Norton Anti-Theft -palvelusta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59378042_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013