Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen

Norton Anti-Theft auttaa laitteen suojaamisessa ja sen takaisin saamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Jos laitteesi katoaa tai varastetaan, Norton Anti-Theft auttaa:

• Seuraamaan laitteen sijaintia.

• Ottamaan kuvia laitteen kameralla.

• Lukitsemaan laitteen etäkäytön avulla henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi.

Norton Anti-Theft -palvelun käyttämiseksi sinun on asennettava laitteeseen Norton Anti-Theft -agenttiohjelma. Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa käytetään laitteen valvontaan ja seurantaan. Norton Anti-Theft -ohjelman määrittäminen -sivulta voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on kirjauduttava Norton Anti-Theft -sivustoon Norton-tilin tunnuksillasi, jotta voit ladata ja asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on käytettävä agenttiohjelman asennukseen Norton-tilin tunnuksia, joita käytit ostohetkellä.

Norton Anti-Theft -ohjelman määrittäminen -sivu sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Aloita lataaminen

Voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman käyttöjärjestelmään, jolla parhaillaan käytät Norton Anti-Theft -sivustoa. Voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman myös muihin käyttöjärjestelmiin.

Jos sinua pyydetään antamaan tuotetunnus, kirjoita se Tuotetunnus -ruutuun. Löydät tuotetunnuksen vahvistussähköpostista, jonka sait tuotteen ostettuasi. Voit myös kirjautua Norton Account -tilillesi ja etsiä tuotetunnuksen.

Osta nyt

Ohjaa sinut Norton Anti-Theft -tilauksen ostosivulle.

Tätä valintaa ei näytetä, jos olet jo ostanut tilauksen.

Lisää Norton Anti-Theft -käyttöoikeus

Voit syöttää tuotetunnuksen ja lisätä Norton Anti-Theft -tilauksen.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59377928_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013