Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft käyttää Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa laitteesi suojaamiseen. Norton Anti-Theft -agenttiohjelma on asennettava jokaiselle laitteelle, jonka haluat suojata. Voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman Norton Anti-Theft -sivustosta ja asentaa sen laitteeseesi. Kun olet asentanut agenttiohjelman, voit seurata laitteen sijaintia mistä tahansa käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa internet-yhteydessä olevaa laitetta.

Jos haluat käyttää Norton Anti-Theft -palvelua iOS-laitteissa, sinun on asennettava Norton Mobile Security -sovellus. Kun olet asentanut Norton Mobile Security -sovelluksen, voit seurata iOS-laitteitasi.

Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulla näkyy agenttiohjelman latauslinkki lataukseen käytettävän laitteen mukaan. Jos esimerkiksi yrität ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman Windows-laitteella, sivulla näkyy oletusarvoisesti Windows-käyttöjärjestelmälle tarkoitetun Norton Anti-Theft -agenttiohjelman latauslinkki. Muille laitteille tarkoitettujen agenttiohjelmien latauslinkit ovat myös käytettävissä. Tämä on hyödyllistä, kun Android- tai Mac-käyttöjärjestelmään tarkoitettu agenttiohjelma on ladattava laitteella, johon on asennettu Windows.

Kun asennat Norton Anti-Theft -agenttiohjelman laitteelle, Norton Anti-Theft -agenttiohjelma sidotaan tiliisi jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Automaattinen sitominen : Jos lataat ja asennat Norton Anti-Theft -agenttiohjelman samalle laitteelle, agenttiohjelma sitoutuu Norton Anti-Theft -tiliin automaattisesti.

Norton-tilin kirjautumistietoja ei tällöin vaadita asennuksen aikana.

• Manuaalinen sitominen : Jos asennat Norton Anti-Theft -agenttiohjelman, jonka olet ladannut toisella laitteella, sinun tulee sitoa laite tiliin manuaalisesti.

Sinun on tällöin annettava Norton-tilin kirjautumistiedot asennuksen aikana.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asennus Windowsissa

1. Avaa verkkoselain laitteessa, johon haluat asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman ja kirjoita osoitteeksi https://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton Account -tunnuksia käyttäen.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet lisäämässä laitetta ensimmäisen kerran, napsauta Norton Anti-Theft -ohjelman määrittäminen -sivulla Aloita lataaminen.

• Jos olet jo lisännyt toisen laitteen, napsauta Lisää laite ja valitse sitten Norton Anti-Theft -ohjelman määrittäminen -sivulta Aloita lataaminen.

5. Jos sinua pyydetään antamaan tuotetunnus, kirjoita se Tuotetunnus -ruutuun.

6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

8. Valitse Suorita.

9. Valitse Norton-käyttöoikeussopimus ja lue se. Valitse tämän jälkeen Sulje.

10. Valitse Hyväksy ja asenna.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asennus Androidissa

1. Napauta Koti -näytössä Web-selaimen kuvaketta.

2. Kirjoita selaimen osoiteriville seuraava osoite:

https://antitheft.norton.com

3. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

4. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton Account -tunnuksia käyttäen.

5. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet lisäämässä laitetta ensimmäisen kerran, napauta Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulla kohtaa Hanki se Google Playn välityksellä.

• Jos olet jo lisännyt toisen laitteen, napsauta Lisää laite ja valitse sitten Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulta kohta Hanki se Google Playn välityksellä.

6. Jos sinua pyydetään antamaan tuotetunnus, kirjoita se Tuotetunnus -ruutuun.

7. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneelle

1. Avaa verkkoselain siinä Mac-tietokoneessa, jolle haluat asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman ja kirjoita osoitteeksi

https://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Kirjaudu sisään.

3. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton Account -tunnuksia käyttäen.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet lisäämässä laitetta ensimmäisen kerran, osoita Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulla Lataa Mac-tietokoneelle.

• Jos olet jo lisännyt toisen laitteen, osoita Lisää laite ja valitse sitten Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulta Lataa Mac-tietokoneelle.

5. Kaksoisosoita lataamaasi Norton Anti-Theft -asennusohjelmaa.

6. Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Jatka.

7. Valitse Tervetuloa Norton Anti-Theft -ohjelman asennusohjelmaan -ikkunasta Jatka.

8. Tutustu Tärkeitä tietoja -tekstiin ja valitse Jatka.

9. Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus ja napsauta Jatka.

10. Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Hyväksyn.

11. Kirjoita todennusikkunassa järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asenna ohjelmisto.

12. Napsauta Mac-tietokoneen uudelleenkäynnistyskehotteesta kohtaa Jatka asennusta.

13. Tee Rekisteröinti -ikkunassa jokin seuraavista:

• Kirjoita Norton-tilin nimi ja salasana sekä laitteen nimi ja aktivoi sitten Norton Anti-Theft valitsemalla Jatka.

• Asenna Norton Anti-Theft -kokeiluversio valitsemalla Aktivoi myöhemmin. Voit aktivoida tuotteen milloin tahansa kokeilujakson aikana.

14. Valitse Rekisteröinti onnistui -ikkunassa Jatka.

15. Napsauta Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

Jos tämä on tuotteen ensiasennus Mac-tietokoneelle, tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen näkyviin tulee vahvistusviesti, jossa sinua pyydetään valitsemaan sijaintipalvelut. Norton Anti-Theft käyttää sijaintipalveluja käyttäjän sijainnin määrittämiseen. Symantec suosittelee, että sallit Norton Anti-Theft -ohjelman käyttää Applen Core Location Services -sijaintipalveluita valitsemalla Salli. Jos taas valitset Älä salli, Norton Anti-Theft käyttää Skyhook Location Services -sijaintipalveluita.

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen iOS-laitteilla Norton Mobile Security -sovelluksen kautta

1. Napauta aloitusnäytön App Store -kuvaketta iOS-laitteessa, jolle haluat asentaa Norton Anti-Theft -sovelluksen.

2. Etsi Norton Mobile Security -sovellus ja valitse se.

3. Napauta Free ja sen jälkeen INSTALL APP.

4. Napauta Open.

5. Lue Norton-käyttöoikeussopimusikkunan sopimus ja napauta sitten Hyväksy.

6. Anna Norton Mobile Security -kirjautumisnäkymässä Norton-tilin tunnuksesi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.

7. Anna laitteen rekisteröintinäkymässä iOS-laitteelle nimi.

8. Napauta OK.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Laitteen poistaminen Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asennuksen poisto

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59377898_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013