Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Voit suojata laitteesi Norton Anti-Theft -palvelulla vain, jos laitteeseen on asennettu Norton Anti-Theft -agenttiohjelma. Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa käytetään laitteen valvontaan ja seurantaan. Kun olet asentanut agenttiohjelman, voit seurata laitteen sijaintia mistä tahansa käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa internet-yhteydessä olevaa laitetta.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59377897_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013