Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Voit käyttää Norton Anti-Theft -palvelua verkkoselaimella mistä tahansa laitteesta, joka on yhteydessä internetiin.

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

1. Käynnistä internet-selain ja siirry osoitteeseen http://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjoita Sähköpostiosoite -ruutuun sähköpostiosoite, joka on liitetty Norton Anti-Theft -palvelun oston aikana käyttämääsi Norton-tiliin.

4. Kirjoita Salasana -ruutuun salasana, joka on liitetty ohjelmaa ostettaessa käyttämääsi Norton Account -tiliin.

Jos et muista salasanaasi tai jos salasana on virheellinen, voit käyttää Unohditko salasanasi? -valintaa salasanan palauttamiseen. Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytit Norton Anti-Theft -palvelua ostaessasi.

5. Jos haluat Norton Anti-Theft -palvelun muistavan sähköpostiosoitteesi aina, kun kirjaudut sisään, valitse Muista minut tällä tietokoneella.

6. Valitse Kirjaudu sisään.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59377896_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013