Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -rekisteröityminen edellyttää Norton-tilin käyttöä. Voit luoda Norton-tilin suoraan Norton Anti-Theft -sivustossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua Norton Anti-Theft -palveluun Norton-tilisi tunnuksilla.

Kirjautuminen Norton Account -tilin välityksellä

1. Käynnistä internet-selain ja siirry osoitteeseen: http://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

3. Anna Norton Account -kirjautumistietosi näkyviin tulevaan ikkunaan.

4. Valitse Kirjaudu sisään.

Uuden Norton Account -tilin luominen

1. Käynnistä internet-selain ja siirry osoitteeseen: http://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

3. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa Rekisteröidy nyt.

4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Norton Account -tilin luominen -ikkunan Sähköposti -ruutuun.

Sinun on annettava tämä sähköpostiosoite aina, kun kirjaudut Norton Anti-Theft -sivustoon.

5. Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen -ruutuun.

6. Kirjoita Salasana -ruutuun salasanasi.

Salasana on aakkoskoosta riippuva, ja sen tulee olla 6 - 50 merkkiä pitkä.

7. Kirjoita Nimi -ruutuun etunimesi ja sukunimesi.

8. Valitse avattavasta Maa/alue -luettelosta asuinpaikkasi.

9. Rastita kohta Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön.

10. Jos haluat saada tuotepäivityksiä, Symantecin tarjouksia ja tietoturvaa koskevia uutislehtisiä, valitse Lähetä minulle sähköpostilla tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutislehtisiä.

11. Valitse Rekisteröidy.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -ohjelman järjestelmävaatimukset

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta