Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft auttaa laitteen suojaamisessa ja sen takaisin saamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Jos laitteesi katoaa tai varastetaan, Norton Anti-Theft auttaa:

• Seuraamaan laitteen sijaintia.

• Ottamaan kuvia laitteen kameralla.

• Lukitsemaan laitteen etäkäytön avulla henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi.

Norton Anti-Theft -toiminnon käyttämiseksi sinun on asennettava laitteeseen Norton Anti-Theft -agenttiohjelma. Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa käytetään laitteen valvontaan ja seurantaan. Norton Anti-Theft -ohjelman määrittäminen -sivulta voit ladata Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on kirjauduttava Norton Anti-Theft -sivustoon Norton-tilin tunnuksillasi, jotta voit ladata ja asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman. Sinun on käytettävä agentin asennukseen Norton Account -tunnuksia, joita käytit ostohetkellä. Kun olet asentanut agentin, voit hallita laitteen suojausta mistä tahansa käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa Internet-yhteydessä olevaa laitetta.

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Norton-tukisivuston käyttäminen