Päivitä Norton

Tietokoneellasi oleva Norton-tuotteen versio ei ole ajan tasalla. Ratkaise Norton-tuotteen ongelma päivittämällä tuote uusimpaan versioon. Uusimpaan versioon päivittäminen saattaa ratkaista useita vanhassa versiossa esiintyviä ongelmia. Lisäksi se tarjoaa seuraavat lisätoiminnot:

• Markkinoiden johtavaa, luotettavaa tietoturvaa

• Suojaa tietokoneen ja henkilökohtaiset tiedot uudentyyppisiltä verkkouhilta

• Tarjoaa ajantasaisen virustorjunnan

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, palaa tämän sivustolle ja noudata siellä olevia Norton-tuotteen uusimman version lataamisohjeita.

Jos käytössäsi on Norton 2005 tai sitä aiempi tuote, siirry Nortonin verkkokauppaan ja päivitä Norton-tuotteesi

Jos sinulla on Norton 2006 -tuotteen tai sitä vanhemman version voimassaoleva tilaus, olet oikeutettu lataamaan Norton-tuotteen uusimman version ilmaiseksi. Siirry Norton Update Centeriin ja lataa ja asenna Norton-tuotteen uusin versio.

Päivitä Norton

1. Siirry Norton Update Centeriin.

2. Valitse Päivitä nyt.

Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, lataa ohjelma manuaalisesti.

3. Valitse tiedostolatauksen tietoturvavaroitusikkunasta Suorita.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58540272_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/05/2018