Lisätietoja Norton Automatic Renewal -palvelun veloituksesta luottokorttilaskullasi

Automatic Renewal -toiminto takaa, että laitteidesi ja tietojesi Norton-suojaus viruksia ja muita uhkia vastaan jatkuu keskeytyksettä. Se jatkaa Norton-tuotteesi tilausta automaattisesti vuodella tilauskauden päättyessä.

Jos näet luottokorttilaskussasi "Norton Annual Renewal" -veloituksen, olet todennäköisesti rekisteröitynyt Automatic Renewal -palveluun aiemman oston yhteydessä.

Sinulle tarjotaan mahdollisuus Automatic Renewal -palveluun rekisteröitymiseen, kun ostat tai uusit Norton-tuotteita Norton-verkkokaupasta. Automatic Renewal -palveluun rekisteröidyttyäsi korttiasi veloitetaan kerran vuodessa niin kauan kuin olet mukana ohjelmassa. Lähetämme sinulle sähköpostitse etukäteisilmoituksen laskutuksesta, jotta tiedät tulevasta veloituksesta.

Jos haluat poistaa Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä, voit tehdä sen milloin tahansa. Kirjaudu sisään tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat pyytää hyvitystä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58152595
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 26/06/2020