Lisätietoja automaattisesti uusittavan tilauksen veloituksesta luottokorttilaskullasi

Automaattisesti uusittava tilaus takaa, että laitteidesi ja tietojesi Norton-suojaus viruksia ja muita uhkia vastaan jatkuu keskeytyksettä. Se jatkaa Norton-tuotteesi tilausta automaattisesti vuodella tilauskauden päättyessä.

Jos näet luottokorttilaskussasi "Norton Annual Renewal" -veloituksen, olet todennäköisesti ottanut käyttöön automaattisesti uusittavan tilauksen aiemman oston yhteydessä.

Sinulle tarjotaan mahdollisuus automaattisesti uusittavaan tilaukseen rekisteröitymiseen, kun ostat tai uusit Norton-tuotteita Norton.com-sivustolta. Rekisteröidyttyäsi automaattisesti uusittavaan tilaukseen korttiasi veloitetaan kerran vuodessa niin kauan kuin olet mukana ohjelmassa. Lähetämme sinulle sähköpostitse etukäteisilmoituksen laskutuksesta, jotta tiedät tulevasta veloituksesta.

Jos haluat peruuttaa automaattisesti uusittavan tilauksen, voit tehdä sen milloin tahansa. Kirjaudu sisään tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58152595
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 15/11/2020